lazy.ass
Broj komentara : 7 Points : 17 Reputation : 0 Join date : 2010-07-02
| Naslov komentara: unban / dajem instrukcije botinama od admina.... Sun Jul 04, 2010 3:26 pm | |
| Evo, kao 1. LP... tek sam se regao na forum.... igram cs 9 godina, igram preko steama, igram esl ligu, imam admina na nekoliko servera, imo sam 2 svoja servera itd... nevazno uostalom.... - molio bi doticnog admina koji me banao nek odraste i nauci igrat cs, pratio me brijem nekoliko rundi i igrao sam dalje normalno, jos je i rizla pitao ko sam, i odgovorim mu da igram sa steama i da mi je vinnie dao IP, a njemu je dao rizla.... i kaze on oke.... - uzevsi u obzir da nije to da me se prvi puta bana sa tog servera jer kao imam WH, cak i aim... imam umjesto aima , nazovimo to... skill (bar nekakav) sto vecina vas nema, a umjesto WH-a imam slusalice i mozak, pa cak i razmisljam dok igram... ^^ -.- ovo je IP s kojim sam banan 89.201.205.121 nick: lazy.ass steam ID necu davat javno da nebi bilo krade accounta ili slicno, ako treba za unban poslat cu ga na PM adminu zivjeli i LP msn: n3philius@hotmail.com | |
|
600
Broj komentara : 8 Points : 13 Reputation : 0 Join date : 2010-03-05
| Naslov komentara: Re: unban / dajem instrukcije botinama od admina.... Fri Jul 09, 2010 11:19 pm | |
| | |
|
.krOx
Broj komentara : 1 Points : 1 Reputation : 0 Join date : 2010-10-14
| Naslov komentara: .krOx Thu Oct 14, 2010 5:19 pm | |
| e brateee znachi stvarno nema smisla vise ebote zivot :S ovo je 5 put da me banuju...udjem na server jer nema laga,rijesim 6 igraca u 1 rundi i ja sam citer :S:S de brate molim te rjesavaj te admine jer nema smisla vise :S | |
|
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: unban / dajem instrukcije botinama od admina.... | |
| |
|